About

Angela Donkers (1987, 's-Hertogenbosch)

 

Sinds 2013 ben ik afgestudeerd  aan de opleiding Product Design bij ArtEZ Hogeschool van de kunsten Arnhem. Hierbij heb ik mijn interesse in speelgoed vertaald naar interieur producten met humor. Producten moeten niet alleen functioneel zijn, ze mogen je laten lachen, ze mogen opvallen, kleur hebben en een eigen karakter hebben.

 

Vanaf 2014 heb ik mij voornamelijk gestort op LEGO ontwerpen. Hierbij ga ik verschillende richtingen uit. Ik richt mij vooral op eigen ontwerpen op de manier van de 'Architecture' lijn van Lego, waarbij ik bekende gebouwen van Nederlandse steden vertaal naar Lego ontwerpen.

Daarnaast maak ik objecten die te integreren zijn in het interieur zoals een lijst, een hertenkop en een glas-in-lood ontwerp. 

 

Sinds 2018 ben ik ook weer bezig met het ontwerpen van kleine interieur producten.  Ook hierbij is speelgoed nog steeds een belangrijke inspiratiebron.

 

Hou hiervoor mijn website in de gaten. Volg mij ook op instagram om de ontwikkelingen van mijn nieuwste ontwerpen te zien.


Check ook mijn Instagram pagina voor sneak previews en meer!

Instagram LEGO ONLY

En klik hier voor mijn LinkedIn pagina.

Contact:

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.