Over Donkers design

Donkers design is:

 

Angela Donkers ( 's-Hertogenbosch, 1987)

 

Sinds 2013 ben ik afgestudeerd  aan de opleiding Product Design bij ArtEZ Hogeschool van de kunsten Arnhem. Hierbij heb ik mijn interesse in speelgoed vertaald naar interieur producten met humor. Producten moeten niet alleen functioneel zijn, ze mogen je laten lachen, ze mogen opvallen, kleur hebben en een eigen karakter hebben.

 

Vanaf 2014 heb ik mij voornamelijk gestort op LEGO ontwerpen. Hierbij ga ik verschillende richtingen uit. Ik richt mij vooral op eigen ontwerpen op de manier van de 'Architecture' lijn van Lego, waarbij ik bekende gebouwen van Nederlandse steden vertaal naar Lego ontwerpen.

 

In 2018 ben ik ook weer begonnen met het ontwerpen van kleine interieur producten. 

Ook hierbij is speelgoed nog steeds de belangrijkste inspiratiebron.

 

Vanaf 2020 ben ik hoofdzakelijk bezig met wall art ontstaan vanuit het speelgoed 'Hamertje tik'. Hierbij maak ik vanuit losse elementen een bekend beeld met dun hout, en vooral met holografisch papier.

 

Interesse in mijn producten? Stuur een bericht.

 

MAKE LIFE MORE COLORFUL!

 

 


Contact:

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.